Een Skilpod om te verhuren, een goeie investering?

- Tine Putzeys

Word jij een Skilpod huisbaas? Een Skilpod plaatsen als investering heeft heel wat voordelen.

Je hebt er misschien al wel eens eentje zien passeren in onze social media: een Skilpod te huur. Die staan altijd garant voor een hoop positieve reacties. Er zijn namelijk heel veel mensen die ons design mooi vinden, maar om wat voor reden dan ook niet toe zijn aan kopen.

Daar ligt voor jou als investeerder een mooie kans. Word jij een Skilpod huisbaas?

We moeten je waarschijnlijk niet overtuigen dat investeren in vastgoed een goed idee is. Mensen zullen immers altijd een dak boven hun hoofd nodig hebben en er staan zo weinig kwalitatieve huizen te huur, dat je zoekertje in een vingerknip verhuurd zal zijn.

Maar waarom zou je nu precies voor Skilpod kiezen?

Slim, modern design

Bij Skilpod vertrekken we vanuit een radicaal andere filosofie dan de meeste traditionele bouwbedrijven: we beginnen niet bij elk nieuw huis of project vanaf nul, maar doen vooraf grondige research en development. Die research is gebaseerd op de nieuwste bouwtechnieken en materialen, gecombineerd met de smaak en noden van de typischeBelg.

Zo profiteer je automatisch van een slim en modern design, dat een groot publiek zal aanspreken. Dat maakt het voor jou als investeerder uiteraard makkelijker om huurders te vinden. Je hoeft niet meer zelf uit te zoeken wat de standaard in de markt is.

Omdat een Skilpod zo’n opvallende look heeft, zal je zoekertje ook extra opvallen op immosites tussen alle andere panden te huur.

Dankzij de doorgedreven research zijn onze Skilpods ook nog eens erg milieuvriendelijk. Dat zorgt voor een korting op je kadastraal inkomen en een extra positief argument om je potentiële huurders te overtuigen.

Verhuren zonder zorgen

Aan een investering wil je niet te veel tijd kwijt zijn. Gelukkig hoef je geen dagen te verspillen aan het opstarten opvolgen en toezicht houden van de bouwwerf. Bij Skilpod heb je één contactpersoon, die je bijstaat in elke fase van het bouwproces. Ook aan de woning zelf zal je geen werk meer hebben, die wordt instapklaar opgeleverd.

Dankzij ons speciale bouwproces, kunnen we je jouw investering ook veel sneller opleveren dan een traditioneel bouwbedrijf. De plannen zijn er al, de procedures zijn gestroomlijnd en de productie gebeurt in enkele weken.

Als kers op de taart kunnen we je verhuur nog eens boosten bij onze fans, door jouw zoekertje te publiceren op onze social media kanalen. Dan spreek je meteen het juiste publiek aan.

Interesse in een Skilpod als investering?

We helpen je uiteraard graag verder met alle vragen die je zou kunnen hebben. Aarzel niet om contact op te nemen.