01

Het eerste gesprek

We luisteren vooral naar de uitdagingen van je organisatie en lichten de mogelijkheden van Skilpod toe. Na een rondleiding in ons productie-atelier heb je onmiddellijk een duidelijk zicht op de manier van werken en de kwaliteit. Voor eenmalige projecten werken we met voorgedefinieerde modellen met uitgewerkte details en kostenraming.

02

Ons voorstel

Ons team van ontwerpers en ontwikkelaars maakt een doordacht ontwerp en een duidelijke kostenraming. Steeds maximaal gericht op de uitdagingen van het project en geoptimaliseerd naar het Skilpod-systeem. De m² die men niet hoeft te bouwen zijn steeds de goedkoopste.

03

De productie

Alle onderdelen van het Skilpod gebouw worden volledig ontwikkeld in ons eigen productie-atelier. Dankzij doordachte bouwelementen en een gestroomlijnd productieproces bouwen we efficiënt en snel. Onze gedreven vakmensen garanderen de kwaliteit doorheen de volledige ontwikkeling.

04

Op de werf

Gelijktijdig met de productie worden de voorbereidende werken, hoofdzakelijk funderingen en nutsvoorzieningen, uitgevoerd die nodig zijn om de vlotte plaatsing van de Skilpods te garanderen.

05

Plug

Eenmaal klaar in productie worden de Skilpods naar de locatie getransporteerd en met de kraan geplaatst. De overlast op de locatie zelf wordt hierdoor tot een absoluut minimum beperkt. Na de aankoppeling van de nutsvoorzieningen is het Skilpod-gebouw gebruiksklaar.

06

Play

Omdat een Skilpod-gebouw reeds volledig in het productie-atelier wordt afgewerkt, is het gebouw na plaatsing en aansluiting van de nutsvoorzieningen onmiddellijk gebruiksklaar. Ook op dat vlak zorgt Skilpod dus voor maximale efficiëntie en rendement.

07

Replay?

Indien wenselijk voor het project, kan er in de ontwerpfase rekening gehouden worden met de latere verplaatsing van de Skilpod. Op die manier ontstaan er nieuwe toepassingsmogelijkheden en wordt vastgoed flexibel.

Zo maken wij uw Skilpod

Ontdek de eigenschappen van Skilpod.

Contacteer ons